درمانهای خانگی حساسیت در فصل بهار/ ۷ توصیه راهگشا
حساسیتهای فصلی، بهویژه در بهار، که میزان گردهها و حساسیتزاها افزایش مییابد مشکلاتی برای افراد مستعد حساسیت ایجاد میکنند. با برخی از درمانهای خانگی میتوان حساسیتهای بهاری را بهبود بخشید.
انرژی و ایمنی در یک قدم؛ ۵ ویتامین جادویی برای فصل بهار
فصل بهار با تغییرات آبوهوایی، افزایش فعالیتهای روزانه و شیوع آلرژیهای فصلی، نیازهای تغذیهای خاصی را به همراه دارد. ویتامینها، بهعنوان عناصر کلیدی در حفظ سلامت، در این فصل نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی، افزایش انرژی و سازگاری با شرایط جدید ایفا میکنند.
اگر میخواهید کودکان باهوشی داشته باشید این ۷ ماده غذایی را فراموش نکنید
بروکلی مبنع مفیدی از ویتامین K است که برای تقویت عملکرد شناختی و بهبود قدرت مغز بسیار مفید است. محققان همچنین گزارش دادهاند که بروکلی دارای ترکیباتی به نام گلوکوزینولات است که برای به یادسپاری خاطرات لازم است.
خستگی بهاری چیست؟/ ۷ توصیه برای رفع این کسالت
خستگی بهاری یک حالت خلقی گذرا و طبیعی است که اغلب در قالب علائم جسمانی و گاهی علائم روانی ظاهر میشود؛ کمبود انرژی، تنبلی، ضعف، نیاز شدید به خواب (با وجود خواب کافی)، سردرد، درد در ناحیه مفاصل و در برخی موارد احساس ناامیدی و بیانگیزگی از شایعترین علائم خستگی بهاری هستند.
با این غذاها افطار را آغاز نکنید
سرپرست معاونت توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: افطار را با مواد غذایی مانند آش رشته با روغن فراوان که هضم سختی دارند اغاز نکنید.
۵۵۶۸ نفر آسیب دیده و ۱۹ فوتی
آمار نگرانکننده مصدومان چهارشنبهآخر سال امسال نشان میدهد که مجموع آسیبدیدگان به ۵۵۶۸ نفر رسیده که از این تعداد ۱۵۳۱ نفر دچار سوختگی، ۳۳۸ نفر قطع عضو و ۱۵۵۷ نفر دچار آسیبهای چشمی شدند.
۲ ویتامین جادویی برای بهبود حافظه
رژیم غذایی تأثیر بسزایی بر عملکرد مغز دارد، در این میان مصرف برخی از ویتامینها نیز برای جلوگیری از تضعیف حافظه توصیه میشوند.
۵ ماده غذایی با خاصیت افزایش قد
در حالی که قد تا حد زیادی به ژنتیک بستگی دارد، دریافت مواد مغذی کافی در رژیم غذایی شما برای اطمینان از رشد و نمو مناسب کاملا ضروری است.
این دمنوشها در ماه رمضان آب بدن را تامین می کنند
با مصرف دمنوشهای مختلف میتوان آب بدن در زمان روزهداری را حفظ کرد.
خوراکی ها و نوشیدنی هایی که در افطار و سحر بهتر است بخورید
با افزایش مصرف برخی فرآوردههای غذایی در ماه رمضان، رعایت اصول نگهداری مواد خوراکی اهمیت بیشتری مییابد؛ در همین راستا مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بر لزوم نگهداری صحیح خرما، لبنیات، روغنهای مصرفی و فرآوردههای پروتئینی تأکید کرد.
به این ۵ دلیل غذا را بیرون از یخچال نگه ندارید
اگر سلامت خود و خانوادهتان برایتان اهمیت دارد، غذای تازه پختهشده را بیشتر از ۲ ساعت بیرون از یخچال نگه ندارید.
این ماده خوراکی منشا بسیاری از بیماریها است
تحقیقات جدید نشان دادهاند که شیرینکنندههای مصنوعی ممکن است اثرات منفی بر سلامت داشته باشند، بهویژه اگر بهطور مکرر مصرف شوند.
خبری از پیگیری نیست
بیماران مبتلا به سرطان به امید درمان راهی بیمارستان میشدند ولی بهجای دارو، به آنها آب مقطر تزریق میشده که بهمرور منجر به مرگ یا پیشرفتهترشدن بیماری آنها شده است؛ ماجرایی که اول بهمنماه دادستان تبریز به طور کامل ماجرا را برای رسانهها توضیح داد.
بیماران و داروخانهها در انتظار بهبود شرایط تأمین دارو
کمبود دارو در آذربایجان شرقی به یکی از دغدغههای جدی بیماران و داروخانهها تبدیل شده و در حالی نگرانیها رو به افزایش است که چشم امید همه به بهبود روند تأمین دارو دوخته شده است.
اشتباهات خطرناکی که باعث افزایش وزن است
شاید فکر کنید چاقی فقط نتیجه پرخوری است، اما واقعیت این است که بسیاری از ما به طور ناخودآگاه عاداتی داریم که باعث افزایش وزن میشود. این اشتباهات تغذیهای ممکن است بهسادگی از دست بروند، اما تأثیرات آنها بهمراتب بزرگتر از آن چیزی است که تصور میکنیم.