امام جمعه خسروشاه گفت: امسال هم عزاداری ها باید طبق پروتکل های بهداشتی  ابلاغی انجام شود. اگر حتی ناخواسته هم باعث شویم فردی بیمار شود در قبال آن مسئولیت داریم.

به گزارش خبرنگار خسروشاه نیوز حجت الاسلام ناصری در همایش هماهنگی هیئت های مدهبی برای مراسمات محرم که با حضور هئیات حسینی، روحانیون و مسئولین شهری و روستایی که صبح امروز (شنبه) برگزار شد گفت: امام حسین (ع) از تمام وجود خود در راه خدا دست برداشت و تماما همه آنها را در راه الهی فدا کرد اما ما هنوز به طراز نهضت عاشورایی حسینی نرسیده ایم.

وی گفت: نظام جمهوری اسلامی بیش از ۲۰۰ هزار شهید شهید تقدیم اسلام کرده است و همه ما در برابر این شهدا مسئولیت داریم بطوریکه روحانیون مسئولیت بالاتر و بیشتری دارند.

امام جمعه خسروشاه با اشاره به وظیفه خطیر مساجد گفت: هیئت امنای مساجد که به عنوان امین مردم هستند چقدر در راستای آگاه سازی جوانان در مقابل هجمه های دشمنان کار کرده اند؟

جچت الاسلام ناصری افزود: نهضت امام حسین (ع) یک جریان چند بعدی بوده و درس های فراوان سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و… در آن وجود دارد. یکی از پیام های این نهضت مقابله در برابر ظلم و زورگویی است که امروزه نیز صادق بوده و یکی از مصادیق آن ایستادگی در برابر رژیم جعلی و غاصب اسرائیل و و آمریکای جنایتکار است و هر فردی در کار و مقام خود یک روز هم کوتاهی کند در محضر خداوند متعال پاسخگو خواهد بود.

همایش محرم

همایش محرم

امام جمعه خسروشاه با اشاره به نحوه برگزاری مراسمات محرم سال گذشته گفت: سال گذشته در جریان برگزاری مراسمات محرم و عزاداری ها و بر اساس توصیه هایی که انجام گرفته بود، پروتکل های بهداشتی در شهر و روستاها در حد قابل قبول رعایت شد. امسال هم عزاداری ها باید طبق پروتکل های بهداشتی ابلاغی انجام شود. اگر حتی ناخواسته هم باعث شویم فردی بیمار شود در قبال آن مسئولین داریم!

وی افزود: سازمان و نهاد ها با هیئت های حسینی همکاری های لازم را داشته باشند. در این راستا آموزش و پرورش موظف است حیاط مدارس را دراختیار هیئت ها قرار دهد تا بتوانند در فضای باز مراسمات خود را اجرا نمایند.

حجت الاسلام ناصری با اشاره به پروتکل های بهداشتی گفت: امسال نیز باید شرایط ستاد ملی مقابله با کرونا رعایت شود. این شرایط عبارتند از:

اجرای مراسمات در فضای باز و پرهیز از تجمعات
زمان برگزاری مجالس حداکثر ۲ ساعت
ضرورت فاصله گذاری اجتماعی اجتماعی در طول مراسم
استفاده از ماسک بصورت مستمر
توزیع اقلام بهداشتی در ایستگاه های صلواتی با عنوان موکب سلامت
بیرون بر بودن نذورات و احسان ها

امام جمعه خسروشاه در پایان به هیئت ها توصیه کرد با مسئولین اجرایی مخصوصا نیروی انتظامی همکاری نموده و بر اجرای پروتکل های بهداشتی نظارت داشته باشند. همچنین تاکید کرد صدای مراسمات طوری نباشد که موجب آزار و اذیت شهروندان شود.

  • نویسنده : سعید خسروشاهی