به گزارش خبرنگار خسروشاه نیوز، امیر سرتیپ داود پوراسمعیل در مراسم بزرگداشت روز نیروی هوایی که در مسجد مالک اشتر خسروشاه برگزار شد، اظهار کرد: در این جنگ، جمهوری اسلامی ایران عملاً با مجموعهای از قدرت های جهانی روبهرو بود و با اتکا به توان داخلی و آمادگی نیروهای مسلح، از کشور دفاع شد.
وی با اشاره به ایستادگی نیروهای پدافند هوایی افزود: یکی از افسران پدافند هوایی با وجود تهدیدات مستقیم و حملات سنگین، اتاق عملیات را ترک نکرد و این نشان دهنده روحیه ایثار، تعهد و آمادگی نیروهای مسلح کشور است.
فرمانده پدافند شمالغرب کشور با اشاره به مواضع بازدارنده جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب به آمریکا هشدار دادند که در صورت هرگونه حمله، اینبار جنگ به سطح منطقهای کشیده خواهد شد و همین موضع قاطع، نقش مهمی در معادلات دشمن داشت.
پوراسمعیل با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه بزرگ ترین ضربه خود در طول ۷۰ سال اخیر را متحمل شد، گفت: مراکز مهمی از جمله مراکز موساد و وایزمن هدف موشک های جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت که نشان دهنده دقت و قدرت توان موشکی کشور است.
وی در ادامه با اشاره به پیشرفت های دفاعی کشور خاطرنشان کرد: در گذشته حتی اجازه دست زدن به تجهیزات ساده راداری را نداشتیم، اما امروز تمامی سامانه های راداری و پدافندی کشور، کاملاً بومی و ساخت داخل هستند و این یک دستاورد بزرگ ملی محسوب میشود.
فرمانده پدافند شمالغرب کشور در پایان تأکید کرد: امروز توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران به سطحی رسیده که حتی ناوهای آمریکایی مستقر در منطقه نیز در تیررس موشک های ما قرار دارند و این قدرت، حاصل خود باوری، دانش بومی و تلاش متخصصان داخلی است.
- نویسنده : سعید خسروشاهی
