به گزارش خسروشاه نیوز، رئیس جمهور آمریکا در مراسم رسمی در کاخ سفید از ولیعهد – نخست وزیر عربستان سعودی استقبال کرد. برای استقبال از ولیعهد سعودی، تشریفات مراسم استقبال رسمی در سطح سران و به صورت کامل برگزار شد.
این برای نخستین بار است که در کاخ سفید، مراسم رسمی استقبال برای یک ولیعهد یا نخست وزیر برگزار می شود. معمولا چنین مراسم هایی تنها برای رئیس کشور یا پادشاه برپا می شود.
بهار امسال، ترامپ نخستین سفر خارجی در دوره دوم ریاست خود را به عربستان سعودی اختصاص داد و به ریاض سفر کرد.
ترامپ بار دیگر از حملات آمریکا علیه تأسیسات هستهای ایران دفاع کرد و گفت: «ما این کار را به نمایندگی از همه انجام دادیم و نتیجه فوقالعاده بود زیرا ما بهترین خلبانان، بهترین تجهیزات، بهترین هواپیماها و بهترین همه چیز را داریم.»
رئیس جمهور آمریکا بعداً لحن ملایمتری در مورد ایران اتخاذ کرد و گفت تهران به دنبال یک راهحل دیپلماتیک با واشنگتن است.
ترامپ درباره توافق با ایران گفت: «من کاملاً پذیرای آن هستم و با آنها صحبت میکنیم.» وی افزود: «و ما یک فرآیند را شروع میکنیم اما داشتن یک توافق با ایران چیز خوبی خواهد بود. ما میتوانستیم این کار را قبل از جنگ انجام دهیم، اما این کار عملی نشد. و فکر میکنم اتفاقی در آنجا خواهد افتاد.»
شاهزاده محمد گفت که عربستان سعودی از توافق آمریکا و ایران حمایت خواهد کرد.
او به خبرنگاران گفت: «ما تمام تلاش خود را برای کمک به دستیابی به توافق بین ایالات متحده آمریکا و ایران انجام خواهیم داد. و ما معتقدیم که برای آینده ایران خوب است که یک توافق خوب داشته باشیم که منطقه و جهان و ایالات متحده آمریکا را راضی کند.»
محمد بن سلمان قبل از سفرش به واشنگتن، نامهای مکتوب از مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران، دریافت کرده است. هیچ جزئیاتی در مورد محتوای آن در دسترس نیست.
