رئیس جمهور ایران در گفتگوی اختصاصی با الجزیره تاکید کرد که تهران برای هر گونه اقدام نظامی رژیم صهیونیستی آماده است و نیروهای ایران آماده‌اند تا دوباره به عمق اسرائیل حمله کنند.

به گزارش خسروشاه نیوز، مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری اسلامی ایران در گفتگوی اختصاصی با شبکه تلویزیونی الجزیره تاکید کرد که نیروهای این کشور آماده‌اند تا بار دیگر عمق اراضی اشغالی را هدف قرار دهند.

پزشکیان گفت: ما برای هرگونه اقدام نظامی اسرائیل آماده‌ایم و نیروهای ما آماده‌اند تا دوباره به عمق اسرائیل حمله کنند. اسرائیل به ما ضرباتی وارد کرده است و ما با قدرت به عمق آن ضربه زده‌ایم، اما آنها تلفات خود را پنهان می‌کنند.

وی تاکید کرد: اسرائیل به دنبال تغییر، تجزیه و حذف ایران از طریق ایجاد آشوب و نابودی حکومت بود اما شکست خورد. شکی نیست که نفوذهایی در کشور ما رخ داده است، اما عامل تعیین‌کننده در آن، فناوری آمریکایی و بهره‌برداری از قابلیت‌های آن بوده است.