تراز تجاری منطقه آزاد ارس طی هفت ماه گذشته ۷۹ میلیون دلار مثبت است
دکتر هادی مقدمزاده در جمع خبرنگاران با تبریک روز خبرنگار گفت: خبرنگاران چشمان بیدار، گوش های شنوا و زبان گویای مردم و مسئولین هستند و در عصر حاضر که سرعت انتشار اطلاعات بسیار بالاست نقش آنان در تمییز حق از باطل و هدایت افکار عمومی بی بدیل است.
ارس پیشتاز مناطق آزاد کشور
مدیر عامل منطقه آزاد ارس از کسب رتبه نخست جذب گردشگر توسط این منطقه در بین مناطق آزاد کشور خبر داد.
زنگزور نگران باشیم یا مهم نیست؟
روز جمعه با امضای توافق صلح میان رئیسجمهور آذربایجان و نخستوزیر ارمنستان در کاخ سفید، موضوع کریدور زنگزور بار دیگر به محور بحثهای سیاسی و امنیتی منطقه تبدیل شد.
تلاش برای حل مشکلات خبرنگاران آذربایجان شرقی
استاندار آذربایجان شرقی بر حل مشکلات و چالشهای جامعه رسانهای و خبری استان تاکید کرد و گفت: امنیت شغلی، معیشت، مسکن و بیمه خبرنگاران جزو مشکلات صنفی خبرنگاران و عکاسان خبری است که ما درصدد حل این مشکلات هستیم.
تصمیم به اشغال غزه ، خلع سلاح حزبالله و توافقنامه زنگزور، سه اتفاق همزمان است که شکل توطئه دارد
اتفاقی و تصادفی نیست که در یک روز یعنی روز جمعه 17 مردادماه جاری سه اقدام در منطقه پرآشوب خاورمیانه و قفقاز به نفع آمریکا و رژیم صهیونیستی صورت میگیرد.
مدیران حق ندارند به دانشآموزان «برچسب» بزنند
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: هیچ مدرسهای حق ندارد دانش آموزی را تحت عنوان «ضعیف بودن» ثبت نام نکند.