نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: ساز و کار اقتصادی کشور باید اصلاح شود و این موضوع یکی از اولویت‌های دولت ما است.

به گزارش خسروشاه نیوز، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی عصر امروز چهارشنبه در ارتباط مستقیم تلویزیونی با مردم آذربایجان‌شرقی از طریق شبکه سهند گفت: آذربایجان‌شرقی در اقتصاد کشور نقش ویژه‌ای دارد و این استان دروازه تجارت ایران با روسیه و منطقه قفقاز و از آنجا با اروپا است.

وی با تاکید بر اینکه آذربایجان‌شرقی سومین صادرکننده محصولات متنوع در کشور است، افزود: باید از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های این استان استفاده شود.

رئیسی با اشاره به اینکه فعالان حوزه تولیدی در بخش‌های مختلف صنعت و کشاورزی باید احساس آرامش کنند و به آینده امیدوار باشند، گفت: بهبود فضای کسب و کار آذربایجان‌شرقی از برنامه‌های ما خواهد بود.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ادامه داد: امروز شاهد فقر و بیکاری و نا برابری در آذربایجان شرقی هستیم و این معضل اصلاً قابل تحمل نیست.

وی با تاکید بر اینکه چرا استانی مانند آذربایجان‌شرقی با این همه ظرفیت در حوزه کشاورزی، صنعت و تولید انواع شیرینی جات فضای کسب و کار مناسبی ندارد، گفت: سال گذشته سفری به این استان داشتم و به تبریز به مجموعه ماشین سازی رفتم و شاهد صحنه‌های بدی در این کارخانه مهم کشور بودم. وقتی این کارخانه را به بخش خصوصی واگذار کردند، فرد خریدار بدون هیچ گونه سواد و آورده و اهلیتی با استفاده از تسهیلات میلیاردی بانک‌ها کارخانه را خرید و کارگران را بیکار و کارخانه را راکد کرد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری با اشاره به اینکه در آن سفر به آذربایجان شرقی اعلام شد ۳۲ واحد تعطیل شده در استان توسط دادگستری به چرخه تولید بازگشته است گفت: نمونه این واحدها در سایر استان‌ها هم وجود دارد.

رئیسی از شهدای استان همچون شهید باکری و علامه‌هایی همچون علامه طباطبایی و جعفری و بزرگانی چون شهید مدنی و شهید قاضی طباطبایی یاد کرد و ادامه داد: نقش‌آفرینی شما تنها مربوط به دوره پس از انقلاب نیست بلکه ستارخان و باقر خان به عنوان مبارزان مشروطه از چهره‌های نامدار استان و الگوی جوانان هستند.

وی از مردم خواست اگر به هر دلیلی از مسئولان و مدیران ناراحت و گلایه مند هستند از صندوق رأی قهر نکنند و با حضور پرشور خود در انتخابات ۲۸ اسفند موجب ایجاد تحول اساسی در کشور شوند.

رئیسی در ادامه به مشکلات کشاورزان کشور نیز اشاره کرد و گفت: گندمکار باید محصولش تضمینی خریداری شود وگرنه مجبوریم همین گندم را با دلار وارد کنیم، محصولی که با دسترنج کشاورز به دست می‌آید باید قدر بدانیم.