به گزارش خسروشاه نیوز، لاریجانی گفت: حوزه اقتصاد، نه پادگان است و نه دادگاه که با تشر و دستور اداره شود.
علی لاریجانی داوطلب انتخابات ریاست جمهوری گفت: نباید تصور کرد با چند اقدام نمایشی پوپولیستی مسائل امروز ایران قابل حل است، کلید جادویی وجود دارد و یا با سوپرمن بازی میتوان به راه حل رسید.
ایرنا هم نوشت: علی لاریجانی رییس پیشین مجلس شورای اسلامی روز شنبه در پنجمین روز ثبت نام داوطلبان انتخابات ۱۴۰۰ بعد از ثبت نام جمع خبرنگاران افزود: سوال مهم در کشور این است که مساله امروز ایران چیست؟ قبل از این که پاسخ این سوال را بدهم باید بگویم بدلیل پیچیدگی موضوع و چند بعدی بودن آن ساده لوحی است که فکر شود با چند اقدام نمایشی پوپولیستی مساله قابل حل است و یا کلید جادویی وجود دارد و یا با سوپرمن بازی میتوان به راه حل رسید.
وی افزود: سعدی شیرازی میگوید سه چیز پایدار نماند مال بی تجارت، علم بی بحث و ملک بیسیاست.
داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: امام خمینی (ره) یک حکیم بود و رهبران صدر انقلاب اسلامی با عقلانیت پایههای انقلاب اسلامی را سامان دادند. پس چرا امروز وضع چنین است چون عده ای اداره کشور از مسیر حکمت و عقل خارج کرده اند و با سوار شدن بر موج احساسات و با پناه بردن به مسیر های انحرافی و یا فراموشی از آرمانهای امام هزینه های گزافی را برای زندگی مردم ایجاد کرده اند و با صدای بلند همبستگی ملت را مخدوش کردند و به تعبیر شهید مطهری فرصت طلبان انقدر تند و افراطی شعار می دهند تا انقلابیون را کنار بزنند.
لاریجانی با بیان اینکه به شکل مستقل در انتخابات شرکت می کنم، اظهار کرد: در روزهای اخیر به این نتیجه رسیدم که در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنم.
رییس پیشین مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت من ادامه دولت روحانی نیست، گفت: به نظر من تعبیر علم بیبحث که سعدی گفت در عدم گفت و گوی داخلی و تبدیل شدن اختلافها به دشمنیها ظهور پیدا کرد. عده ای فقط به دنبال تجزیه مردم هستند این نهایت بی هنری است.
وی تصریح کرد: هنر آن است که گامها در طریق وحدت بیشتر و تحمل و مدارا در جهت ایجاد اراده قوی تر در بعد ملی برای طرح مسائل کشور باشد بنابراین یک مساله مهم ایجاد وفاق و وحدت و همبستگی ملی در کشور است که در نبود آن توسعه فراهم نمی شود و ثبات و آرامش برای زندگی مردم ایجاد نمیگردد.
لاریجانی ادامه داد: موضوع دیگر حل مسال پیچیده بین المللی و منطقه ای است که طولانی شدن آن به زندگی مردم لطمه می زند. هدف اصلی سیاست خارجی کشور باید تسهیل روابط خارجی در جهت توسعه اقتصادی کشور باشد.
وی یادآور شد: تجربه کشورهایی که در ۲۰ سال اخیر جهش اقتصادی داشتند نشان میدهد که آنها در سیاست خارجی و اقتصاد یک هدف را دنبال کردند و سیاست خارجی در خدمت توسعه کشور بوده است لذا خیلی روشن است که جهش تولید و پرش اقتصادی داخلی نیازمند باثبات سازی و تعادل در صحنه بین المللی است. نه هرروز با اقدامی مساله جدید ایجاد کنیم که هزینه آن را مردم در زندگی خود بدهند.
داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: برای گذر از صفت ملک بیسیاست اداره کشور نباید در دست افراطیون و سازشکاران قرار بگیرد. ملت و افراد رای میدهند که هر نوع مشکلات نظیر مسایل پیچیده بین المللی را حل کند. نه آن که درباره آن روضه خوانی سیاسی کنند و نه این که با طرح مسایل فرعی افزایش مشکلات ملت نردبانی برای هوسهای سیاسی پوپولیستی خود کنند.
وی با تاکید بر اینکه صحنه بین المللی با شعارهای تند غریزی آرام نمی گیرد، تصریح کرد: رونق مدیریت صحنه بین المللی و انقلابی عمل کردن در این مقطع آن است که وجوه بلوکه شده ملت ایران را از دست کشورها در بیاوریم و نه این که در داخل شعار دهند و ما نفت را با زحمت بفروشیم ولی پول آن در حسابهای خارجی بلوکه شود.