به گزارش خسروشاه نیوز، بهرام سرمست در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در شرکت ایدم افزود: در مدیریت اجرایی استان سیاستی اتخاذ کرده ایم که برنامه محور عمل کنیم و بر همین اساس از مدیران اجرایی انتظار می رود خود را با برنامه ها وفق دهند.
استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه رویکرد ما در قبال حوزه تولید حمایتی است، گفت: علاوه بر اینکه روزهای سه شنبه کف کارخانجات هستیم و از واحدهای صنعتی و تولیدی بازدید میکنیم، در جریان مطالبات و مشکلات آن ها قرار می گیریم.
سرمست اضافه کرد: دبیرخانه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، در کنار واحدهای صنعتی، رسیدگی به مشکلات واحدهای گردشگری و کشاورزی را نیز در دستور کار قرار دهد.
وی ارتباط میان دانشگاه و صنعت را امری مهم خواند و افزود: پیوند میان دانشگاه و صنعت از جمله برنامه هایی است که در استان دنبال می شود و بر آن تاکید داریم.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: در چارچوب ۱۱ «سه شنبه اقتصادی» برگزار شده، حدود ۵۰ واحد تولیدی به صورت میدانی مورد بازدید قرار گرفته و پرونده تعداد بسیاری از واحدها در کنار این موارد، بررسی شده است که عمدتا نیاز به تسهیل گری داشتند.
سرمست تصریح کرد: رویکرد اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید حمایتی است و بنایی برای بخشی نگری در مدیران نباید وجود داشته باشد.
وی تاکید کرد: نگرش مدیران سیستمی و در جهت حمایت از صنعت و کارآفرینی باشد.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به برنامه مدیریت ارشد استان برای پیگیری مسائل استان در تهران در روزهای دوشنبه هر هفته افزود: مسائل کلان استان در جلساتی با وزارتخانهها، مراکز و سازمانهای دولتی و نمایندگان مجلس در تهران پیگیری می شود و مگاپروژههای استان از این طریق به سرانجام میرسند.
وی ادامه داد: دفتر پشتیبانی ما در تهران تبدیل به محل مراجعه سرمایه گذاران، کارآفرینان و کسانی که علاقمند به استان هستند و فقط امکان مراجعه به دفاتر تهرانی دارند، شده است و جزو پرمراجعه ترین دفاتر پشتیبانی است.
سرمست با بیان اینکه برخی شاخص های ما نیاز به اصلاح دارد، گفت: وقتی مدیریت استان را تحویل گرفتیم، بنابر اعلام مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، رتبه کشوری آذربایجان شرقی در امنیت سرمایه گذاری ۲۷ بود که به دنبال ارتقای این شاخص هستیم.
استاندار آذربایجان شرقی یادآوری کرد: زمینه رونق و شکوفایی در آذربایجان شرقی دیده میشود و کارآفرینان امیدوار شده اند.
سرمست با بیان اینکه اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع استان به دنبال حل مشکلات تولیدکنندگان هستند، ادامه داد: سه واحد چرخشگر، بلبرینگ سازی و ایدم که امروز از آنها بازدید کردیم، جزو برندهای استان هستند.
وی خاطرنشان کرد: حلقههای زنجیره تولید به خصوص قطعه سازی و صنایع مادر در استان ما تکمیل است و اگر اندکی به واحدهای تولیدی استان کمک کنیم، توسعه یافته و به عنوان صنایع مادر میتوانند به بهبود وضعیت سایر صنایع به عنوان تنها منبع تامین کننده قطعات آنها کمک کنند، زیرا برخی زمینه صادراتی و حتی شریک تجاری خارجی دارند.
وی افزود: برخوردهای دوگانه ای که با صنایع این استان وجود دارد، باید از بین برود.
سرمست ادامه داد: در قالب برنامه «جمعههای کاری» نیز فرصتی برای فعالان حوزه تولید ایجاد کردهایم تا برای طرح مشکلات خود به صورت حضوری به عمارت استانداری بیایند، ضمن اینکه روزهای پنجشنبه نیز جلسات شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولت در اتاق بازرگانی تبریز برگزار میشود.
سرمست در ادامه گفت: سهم وزارت دفاع در سرمایه گذاری در آذربایجان شرقی در شأن استان نیست و پیگیری خواهیم کرد تا میزان سرمایه گذاری افزایش یابد .
استاندار آذربایجان شرقی به تغییر مدیریت کارخانه ماشین سازی تبریز نیز اشاره کرد و گفت؛ تغییرات در ماشین سازی در راستای اصلاح مدیربت است و ترکیب هیئت مدیره و تیم فنی آن نیز تقویت خواهد شد.
در یازدهمین نشست «سه شنبه اقتصادی» استاندار آذربایجان شرقی، پرونده ۱۰ واحد صنعتی و تولیدی مورد بررسی قرار گرفته و تصمیمات لازم در حوزه های تسهیلات بانکی، مالیات و گمرک برای رفع مسایل آنها اتخاذ شد.