استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه فاز نخست قطعه ششم آزادراه تبریز- ارومیه باید تا هفته دولت سال بعد تکمیل شود، بر لزوم اقدام به موقع همه نهادهای مسوول برای رفع موانع اجرای این طرح راه سازی تاکید کرد.

به گزارش خسروشاه نیوز، بهرام سرمست روز شنبه در بازدید از پروژه قطعه ۶ آزادراه تبریز- ارومیه هماهنگی هر چه بیشتر شهردار تبریز، مدیران کل حوزه‌های مختلفِ راه و شهرسازی، راهداری و حمل و نقل جاده ای، صمت، منابع طبیعی، جهادکشاورزی، محیط زیست و دیگر مسئولان را در این خصوص ضروری دانست.

وی اظهار کرد: برخی ناهماهنگی‌ها بین مسئولان استان موجب بروز مشکلات در روند اجرای آن از جمله تملک و آزادسازی زمین ها، ویلاهای ساخته شده در مسیر و حریم مصوب آزادراه در کیلومتر ۱۷ تا ۲۸ و همچنین صدور نا به جای مجوز بهره برداری معدن به اشخاص ثالث بر روی محورِ مصوب شده است.

سرمست تاکید کرد: با هماهنگی جهاد کشاورزی و دستگاه قضایی کارگروهی برای تعیین تکلیف ساخت و سازهای غیرمجاز در محدوده قطعه ۶ آزاد راه تبریز ارومیه تشکیل شود.

وی با اشاره به اینکه پروژه باید در موعد مقرر به اتمام برسد، گفت: همه دستگاه های ذیربط استان در راستای اتمام پروژه همکاری و تعامل کنند.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین بر تعیین تکلیف معدن موجود در مسیر این پروژه توسط صمت در مدت یک هفته نیز تاکید کرد و گفت: هر دستگاهی در راستای ساخت این پروژه کوتاهی کند، با مسوولانش برخورد خواهد شد.

وی با تاکید براینکه دستگاه ها باید به اطلاعات حوزه کاری خود واقف باشند، افزود: دستگاه های ذیربط گزارشی از عملکرد خود در ساخت این آزاد راه ارائه کنند تا ضمن بررسی تکالیف آنها، موانع موجود بر سر راه پروژه برطرف شود.

سرمست با بیان اینکه قطعه ۶ آزاد راه تبریز-ارومیه رینگ سوم شهر تبریز محسوب می‌شود، افزود: پیمانکار این پروژه از جمله شرکت های فعال در این حوزه است که کارهای خوبی انجام داده است.

وی اعلام کرد: مسئولان مرتبط با این طرح، یک هفته مهلت دارند به اقدامات صورت گرفته در حوزه کاری خود، گزارش ارائه دهند تا هر چه سریع‌تر مشکلات پیش رو در پیشبرد این طرح مرتفع شود چرا که این آزادراه به منظور ایجاد مسیری مناسب میان مراکز استانهای آذربایجان شرقی و غربی و ایجاد کریدور شرق به غرب از تهران تا مرز بازرگان احداث می‌شود.

بصیری، نماینده شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور نیز گفت: برای تکمیل پروژه در حد فاصل دیزل آباد تا شاد آباد بالغ بر هشت هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

وی همچنین خواستار احداث کارخانه موقت آسفالت برای اتمام پروژه شد که استاندار آذربایجان شرقی دستور پیگیری داد.