تیم فوتبال تراکتور در هفتمین هفته از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال مقابل میهمان خود تن به شکست داد.

به گزارش خسروشاه نیوز، تیم‌های فوتبال تراکتور و فولاد خوزستان در چارچوب هفته هفتم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال کشوز از ساعت ۱۷:۳۰ امروز (یکشنبه) در ورزشگاه یادگار امام تبریز به مصاف هم رفتند که این دیدار با نتیجه دو بر یک به سود تیم میهمان خاتمه یافت.

تراکتوری‌ها که پس از شکست سپاهان در اصفهان به منظور حفظ صدرنشینی پای به این مسابقه گذاشته بودند از دقایق ابتدایی حملات را شروع کرده و تیم میهمان را تحت فشار قرار دادند.

حملات تراکتور ادامه یافت تا اینکه در دقیقه ۴۰ تومیلاو اشترکال از سمت راست محوطه جریمه روی پاس ایگور پوستونسکی موفق با ضربه دقیق و فنی دروازه فولاد را باز کند و از حریف خود پیش بیافتد.

در لحظات پایانی نیمه نخست در نزدیکی‌های محوطه جریمه تراکتور بر روی یکی از بازیکنان فولاد خطایی صورت گرفت که داور این دیدار با نشان دادن کارت زرد دوم ایگور پوستونسکی را از زمین اخراج کرد تا تیم میزبان همانند هفته گذشته با یک یار کمتر به بازی ادامه بدهد.

پس از اخراج ایگور، تیم فولاد از روی ضربه ایستگاهی توسط سینا اسدبیگی با اشتباه بیرانوند به گل مساوی دست پیدا کرده و نیمه نخست با نتیجه یک بر یک به پایان رسید.

در آغاز نیمه دوم و در دقیقه ۵۴ ساسان انصاری در یک ضدحمله و اشتباه علیرضا بیرانوند موفق شد به گل دوم برسد تا تیم میزبان در حالی که بازی را برده بود نتیجه به دست آورده را بر باد بدهد.

پس از گل دوم فولاد، تراکتور حملات نصف و نیمه‌ای را روی دروازه فولاد انجام داد اما در در گلزنی ناکام ماند تا سرخ‌پوشان برای سومین بار در بازی‌های خانگی ناکام مانده و دومین شکست خانگی را در فصل جاری تجربه کنند.