به گزارش خسروشاه نیوز، در چارچوب هفته بیست و سوم رقابتهای لیگ برتر فوتبال کشور از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه یادگار امام تبریز تیمهای تراکتور و گلگهر سیرجان به مصاف هم رفتند که این دیدار با پیروزی دو بر یک تراکتور به پایان رسید.
در ابتدای بازی و در دقیقه سوم گلگهر سیرجان با اشتباه مهلک علیرضا بیرانوند توسط گل علیرضا کاظمی پیش افتاد تا تراکتور خیلی زود به شوک فرو برود.
در ادامه، شاگردان اسکوچیچ برای جبران نتیجه حملات خود را شروع کردند و توانستند موقعیتهایی را به دست آورند اما در گلزنی ناکام بودند تا اینکه در دقیقه ۲۴ شوت ریکاردو آلوز پس از برخورد به تیر دروازه و ابوالفضل رزاقپور وارد دروازه محمدرضا اخباری شد تا بازی به تعادل کشیده شود.
پس از گل نیز، ریکاردو آلوز بازهم با شوتی سنگین دروازه گلگهر را هدف قرار داده و این بار تیر دروازه مانع گل دوم سرخپوشان شد تا نیمه نخست با تساوی یک بر یک به اتمام برسد.
در آغاز نیمه دوم اما اینبار تراکتور بود که به گل زودهنگام رسید و مهدی هاشمنژاد در دقیقه ۵۰ در محوطه شش قدم با شوتی دروازه گلگهر را برای بار دوم باز کرد.
پس از گل دوم تراکتور، تیم میهمان موقعیتهایی را برای جبران نتیجه به دست آورد اما نتوانستند دروازه میزبان را باز کنند و در سوی مقابل نیز تراکتوریها حملات جدیدی ترتیب دادند اما با سیوهای اخباری مواجه شده و در زدن گل سوم ناکام ماندند.
تراکتور که به دنبال زدن گل سوم بود مهدی هاشم نژاد صاحب موقعیت تک به تکی شد که اخباری سیو دیدنی خود مهاجم سرخپوشان را ناکام گذاشت و در ادامه نیز هر دو تیم فرصتهایی به دست آوردند اما توپی از خط دروازهها عبور نکرد تا این بازی با پیروزی دو بر یک تراکتور به پایان برسد.
تراکتور با این پیروزی ۴۸ امتیازی شده و با یک بازی کمتر نسبت به حریفان خود در صدر جدول قرار گرفت تا با صدرنشینی به استقبال سال جدید برود.