۳۸۰ بیمار کووید۱۹، در طول ۲۴ ساعت گذشته، جان خود را از دست دادند و میزان تزریق واکسن کرونا در کشور به ۷۱۸۵۱۰ دُز رسید.

به گزارش خسروشاه نیوز، بر اساس اعلام وزارت بهداشت، تا کنون ۵۶۳ هزار و ۸۱۰ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۱۵۴ هزار و ۷۰۰ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۷۱۸ هزار و ۵۱۰ دُز رسید.

از دیروز تا امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۲ هزار و ۹۰۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده است که ۳۴۲۳ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۳۵۸ هزار و ۸۰۹ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۸۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری به ۶۸ هزار و ۷۴۶ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۸۵۰ هزار و ۷۹۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند و ۵۱۰۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۱۴ میلیون و ۹۶۶ هزار و ۱۴۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، در حال حاضر ۳۰۱ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۹۵ شهر در وضعیت نارنجی، ۴۵ شهر در وضعیت زرد و ۷ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.