به گزارش خسروشاه نیوز، رقیه رضایی از استان مازندران، حافط کل قرآن و از شرکت کنندگان چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در تبریز است. وی در حاشیه برگزاری این مسابقات آغاز حفظ قرآن را از سن پنج سالگی و با تشویق مادرش به این سمت و سو، عنوان کرد.
رضایی که به گفته خود برادرش هم حافظ کل قرآن است، اظهار داشت: فرهنگی بوده و در یکی از روستاها به شغل معلمی مفتخر هستم. در مدرسه تلاش میکنم تا دانشآموزان را به خودم جذب و اعتمادشان را جلب کنم، پس از این میتوان، آنها را به خواندن قرآن یا بسیاری از امور دیگر تشویق کرد اما بدون اعتمادسازی، چنین تاثیرگذاری ممکن نیست.
وی ادامه داد: یک معلم که اتفاقا قاری یا حافظ بوده و سعی در تشویق دانشآموزانش به سمت قرآن دارد، باید بتواند بطنی از قرآن را متناسب با مخاطبش، به او بازتعریف کرده و بفهماند. باید با ادبیات و زاویه دید خود کودک با او حرف زد. باید دید در ذهن یک کودک هفت ساله چه می گذرد و متناسب با پیشینهای که دارد، به او مطلبی تحویل داد.
حافظ کل قرآن، هر گونه آموزش به خصوص موضوعات فرهنگی را به شکل غیرمستقیم درست دانسته و تصریح کرد: اگر زمانی، حسنین، وضو گرفتن را به شکل غیرمستقیم به پیرمرد یاد می دادند، حالا هم هر کسی که به دنبال انجام کار فرهنگی است، باید آموزش به شکل غیرمستقیم را یاد بگیرد.
رضایی با اشاره به تلاش های خود برای تشویق دانش آموزانش به سمت یادگیری قرآن خاطرنشان کرد: کودکانی که در فضای مذهبی بزرگ شده اند، شاید راه سختی برای حفظ قرآن و انس با آن نداشته باشند؛ در این بین تلاش می کنم تا شاگردانم را دسته بندی نکرده و دیگر دانش آموزان را هم به این فضا راغب سازم.
وی در پاسخ به این سوال که کدام آیه از قرآن، آرامش بیشتری برای او به ارمغان می آورد، اذعان کرد: آیه ۱۷ سوره سجده بسیار به جانم نشسته است. «لاتَعْلَمُ نَفْسٌ ما أُخْفِیَ لَهُمْ مِنْ قُرَّهِ أَعْیُنٍ جَزاءً بِما کانُوا یَعْمَلُونَ»، «هیچ کس نمیداند چه پاداشهای مهمّی که مایه روشنی چشمهاست، برای آنها نهفته شده؛ این پاداش کارهائی است که انجام میدادند.»چهلوهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم از ۱۲ تا ۱۹ آذر در بخش بانوان و از ۱۹ تا ۲۹ آذرماه در بخش اقایان و در رشتههای حفظ ۲۰ جزء قرآن کریم، حفظ کل قرآن، قرائت تحقیق و قرائت ت